26 Temmuz 2013 Cuma

Naturelife Su Arıtma Abonelik Sistemi Hakkında Sık Sorulan Sorular





 

Naturelife Su Arıtma Cihazını Kiralayın...

Ayda sadece 36 TL

Türkiye'de insanlar evlerine su taşımasın ve daha sağlıklı su içsinler diye en iyi fiyata en yüksek teknolojiyi sunuyoruz...




SIKÇA SORULAN SORULAR

Su arıtma cihazını Satın mı almalıyım yoksa kiralamalı mıyım ?

Bizce ilk 1 yıl Naturelife su artma cihazını kiralamak daha mantıklı çünkü 1 yılın sonunda isterseniz Naturelife su artma cihazını satın alabiliyorsunuz ve kirada kaldığınız 12 ay boyunca ödediğiniz  kira bedeli Naturelife su artma cihazının fiyatından düşürülüyor. Bu sayede 12 aylık bir deneme süreniz olmuş oluyor.

Su arıtma cihazını Nasıl kiralayabilirim ?

Naturelife su artma cihazları şuan için sadece Ankara ili içerisinde kiralama sistemi ile kullanıla bilinmektedir. Ankara ili içerisinde ikamet ediyorsanız bizi aramanız yeterli .

Nature Life aylık Abonelik / kira bedeli nedir ?

Naturelife su artma cihazları kiralama bedelleri evler için aylık 36 TL -  iş yerleri için lütfen 0 312 439 76 60 nolu telefonu arayınız..

Su arıtma aboneliğinde Süre Taahhüt’ü veriliyor mu?

Süre sınırlaması yok.  Naturelife su arıtma cihazını kiraladıktan 1 ay sonra iade edebilir veya 10 yıl kirada kalabilirsiniz.

Su arıtmanın Filtre değişimleri nezaman yapılıyor ?

Su arıtma cihazlarının filtre ömrü kullanılan suyun kirlilik oranına ve kullanılan su miktarına göre değişiklik göstermektedir. Naturelife su arıtma cihazları 3. Nesil Akıllı Su Arıtma cihazlarıdır,  Üzerinde bulunan IC kontrol ünitesi ve sensörler sayesinde filtre değişim süresini kendi belirler ve hangi filtrenin işlevini yitirdiğini size sesli, yazılı ve görsel olarak bilgisini verir.

Nature Life su arıtma Filtre değişimi ücretlimi ?

Naturelife su arıtma cihazı filtre değişimi ücretsizdir. Sadece servis ulaşım bedeli olarak 35 TL ödeme yaparsınız.

Su arıtma aboneliği Ödemeleri nasıl yapılıyor ?

Mail order sistemi kullanılıyor. (Otomatik olarak banka kartınızdan çekiliyor)

Nature Life su arıtma kiralama sisteminde Depozito alınıyor mu?


Naturelife su arıtma cihazlarını kiralama esnasında her hangi bir depozito alınmıyor sadece ilk montaj esnasında aktivasyon bedeli olarak 50 TL alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder