16 Mart 2017 Perşembe

Su Arıtma'da LG Membran Teknolojisi

Naturelife 3.Nesil Su Arıtma Cihazı Neden LG Membran Tercih Ediyor ?
1952 Yılında faaliyetlerine başlayan şirketler topluluğu Güney Koreli LG,elektronik  ve cep telefonu gibi alanlarda bugün uluslararası dev bir şirkettir.
lg-membran-teknik-foy-1
1952 Yılında faaliyetlerine başlayan şirketler topluluğu Güney Koreli LG,elektronik  ve cep telefonu gibi alanlarda bugün uluslararası dev bir şirkettir. Uzun AR-GE ve laboratuvar çalışmaları sonucunda, suyun membran teknolojisiyle  arıtılarak tüketilmesinin en sağlıklı yöntem olduğu belirlenmiş, buna paralel Elektrik ve Elektronik teknolojisi alanlarında ortaya koymuş olduğu kalite ve estetiği, su arıtma teknolojisinde de göstererek,LG MEMBRAN ile pazara güçlü bir giriş yapmıştır. LG membran, üstün performans su üretimi ve dayanıklılığı ön plana çıkmaktadır. Uluslararası bir marka olan LG membran, kalitesi ve güvenirliliği, tüketici tarafından en önemli tercih sebebidir. Estetiği ve yüksek performansı her zaman önde tutan LG membran, su arıtma teknolojisinde de farkını ortaya koyuyor
LG TWRO-1812 / LG TWRO-2012
Evsel Ters Ozmoz (RO) Membranı
lg-membran-gorsel
LG Chem tarafından evsel su arıtımı için tasarlanan NanoH2O™ ters ozmoz membranları, evinizde suyu güvenli ve etkili bir şekilde arıtmanız için ileri ince-film nano-kompozit membran teknolojisi ile üretilmiştir.Bu membranlar, NSF sertifikalı olup dünyanın dört bir yanındaki müşterilere LG Chem markasından beklenildiği gibi güvenilirlik ve kaliteyi taşır. LG TWRO evsel RO membranlarının tümü  Naturelife 3. Nesil RO sistemleri ile uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder